Herroepingsrecht
Vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling zonder opgaaf van reden aan ons te retourneren. Na het annuleren van je bestelling en overleg met De Kralentuin heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het gehele orderbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort op je rekening. Alleen de kosten van de retourzending moet je zelf betalen.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht (je stuurt de hele bestelling retour), zul je de bestelling met alle geleverde toebehoren – en indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retour moeten sturen naar De Kralentuin. Om gebruik te kunnen maken van je herroepingsrecht kun je door middel van onderstaand retourformulier contact met ons opnemen.

De Kralentuin zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten op je rekening. Mits het product reeds in goede orde door ons is ontvangen.

Retour
Wil je één of meerdere artikelen retour sturen, dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door middel van onderstaand retourformulier aan ons laten weten. (Als klant zul je rekening moeten houden met mogelijk kleur- en maatverschil t.o.v. afbeeldingen op de website.)

Na het melden van je retour en overleg met De Kralentuin heb je nog 14 dagen de tijd om de artikelen naar ons retour te sturen. De artikelen moeten geretourneerd worden in de – wanneer mogelijk – oorspronkelijke verpakking samen met een kopie van de factuur. De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant.

De Kralentuin zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten op je rekening. Mits het product reeds in goede orde door ons is ontvangen.

Ruilen
Wil je een vervangend artikel ontvangen, omdat een bepaald artikel / bepaalde artikelen niet aan je verwachting voldoet / voldoen, dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons laten weten via onderstaand retourformulier. (Als klant zul je rekening moeten houden met mogelijk kleur- en maatverschil t.o.v. afbeeldingen op de website.)

Na de melding en overleg met De Kralentuin heb je nog 14 dagen de tijd om het artikel / de artikelen naar ons retour te sturen. De artikelen moeten geretourneerd worden in de – wanneer mogelijk – oorspronkelijke verpakking samen met een kopie van de factuur. De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant. Ook de kosten voor het versturen van het vervangende artikel komen voor rekening van de klant.

De Kralentuin zal de vervangende artikelen binnen 14 dagen na aanmelding van de ruiling naar je opsturen. Mits het product en de aanvullende betaling van de verzendkosten reeds in goede orde door ons is ontvangen.

[contact-form-7 id=”8814″]